Főoldal / Desszertek / Gesztenyés keksztekercs

Gesztenyés keksztekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenyés keksztekercs

Gesztenyés keksztekercs

Hozzávalók:

A kakaós részhez:

  • 25 dkg keksz
  • 10 dkg porcukor
  • 2 dl tej
  • 5 dkg puha margarin
  • 1 ek. lekvár
  • 2 ek. holland kakaópor
  • ízlés szerint rum

A fehér részhez:

  • 10 dkg puha vaj
  • 10 dkg porcukor

A töltelékbe:

  • 25 dkg gesztenyemassza (1 csomag)

A hintéshez:

  • kókuszreszelék
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:8 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A kakaós tészta hozzávalóit összedolgozzuk. Folpackot meghintjük kókuszreszelékkel, a tésztát rátesszük és vékonyra kinyújtjuk.

A puha vajból és porcukorból krémet habosítunk és a kinyújtott kakaós tésztára kenjük.

A gesztenyemasszából rudat sodrunk a krém egyik szélére tesszük. Óvatosan feltekerjük.
Hűtőbe tesszük pár órára, hogy megdermedjen, utána szeleteljük.

Szép mutatós szeletek lesznek belőle.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére