Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg trappista sajt
  • 20 dkg paraszt kolbász

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A sajtot négy egyforma szeletbe vágjuk. A kolbászt vékonyan felszeleteljük.

A csirkemellekre teszünk 1-1 szeletet a sajtból és erre kolbászkarikákat rakunk.

A hús másik felét ráhajtjuk majd a szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Gyorsan elkészíthető és finom. Kukoricás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok!!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére