Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

Sajttal kolbásszal töltött csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg trappista sajt
  • 20 dkg paraszt kolbász

A panírozáshoz:

  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.

A sajtot négy egyforma szeletbe vágjuk. A kolbászt vékonyan felszeleteljük.

A csirkemellekre teszünk 1-1 szeletet a sajtból és erre kolbászkarikákat rakunk.

A hús másik felét ráhajtjuk majd a szokásos módon bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Gyorsan elkészíthető és finom. Kukoricás rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok!!

Sajttal kolbásszal töltött csirkemell 4.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (69 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére