Főoldal / Desszertek / Sütés nélküli sztracsatella

Sütés nélküli sztracsatella

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütés nélküli sztracsatella

Sütés nélküli sztracsatella

Hozzávalók:

  • 1 kis cs. babapiskóta
  • 6 deci tej
  • 2 tojás sárgája
  • 5 deka cukor
  • 6 kanál búzadara
  • 2 deci habtejszín
  • 3 deka porcukor
  • 5 deka étcsokoládé
  • 10 deka puha margarin
  • 1 deci tej a babapiskótához
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A tejet a cukorral elkevert tojás sárgájával együtt felforralom. Amikor forr, lassan hozzáadom a búzadarát és besűrítem vele.
Langyosra kihűtöm és hozzákeverek 10 deka puha margarint.

A tejszínt a porcukorral kemény habbá verem, és darabolt csokoládéval összekeverem.

A babapiskótákat egyesével tejbe forgatom, majd leteszem egy magasabb oldalú edény aljába.  A tetejére simítom a búzadarás krém felét,  majd jön a csokis tejszínhab fele,Utána ismét egy sor tejbe forgatott babapiskóta, amire a maradék krém, és a tetejét befedem a maradék csokis tejszínnel.

A tetejét egy kis kakaóporral is lehintettem.

5-6 órás vagy egy éjszakás várakozás után szeletelhető.

Könnyed, és finom desszert.

Sütés nélküli sztracsatella 4.70/5 (10 értékelés)

Domján Mária (551 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére