Főoldal / Sertés ételek / Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rántott hús és máj madársalátával

Rántott hús és máj madársalátával

Hozzávalók:

  • 2 szelet sertés hús (csont nélküli karaj)
  • 2 szelet sertés máj
  • madársaláta
  • őrölt fekete bors
  • bazsalikomos ecet
  • olívaolaj
  • 1 db tojás
  • liszt 
  • zsemlemorzsa
  • napraforgóolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, majd a májjal együtt bepanírozom, és forró olajban megsütöm. A madársalátát sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, és olívaolajat.

Egy-egy szelet húst és májat a madársalátával tálalom.

Tipp / megjegyzés:
Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére