Rántott hús és máj madársalátával
Hozzávalók:
- 2 szelet sertés hús (csont nélküli karaj)
- 2 szelet sertés máj
- madársaláta
- só
- őrölt fekete bors
- bazsalikomos ecet
- olívaolaj
- 1 db tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- napraforgóolaj
|
Elkészítési idő: |
25 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
nem |
Adagok: |
2 főre |
Gluténmentes: |
nem |
Nehézség: |
Normál |
Laktózmentes: |
igen |
|
Elkészítés:
A húst egy kicsit kiklopfolom, sózom, borsozom, majd a májjal együtt bepanírozom, és forró olajban megsütöm. A madársalátát sózom, borsozom, locsolok rá ecetet, és olívaolajat.
Egy-egy szelet húst és májat a madársalátával tálalom.
Tipp / megjegyzés:
Ha már vasárnap van, együnk valami finomat.
Hobbychef (702 Recept)Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.