

Szaloncukor sütemény
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
Leveles tésztát kiengedjük.
Vékonyra kinyújtjuk, kockákat vágunk belőle.
Megtöltjük a lekvárral, és szaloncukor formát készítünk belőle, majd megkenjük tojássárgájával.
A tölteléknél összenyomjuk, és késsel rojtozzuk a végét.
A tepsit kiolajozzuk, belerakjuk a süteményt, és előmelegített sütőben kisütjük.
A tálaláskor porcukorral meghintjük.
Tipp / megjegyzés:
Ez a sütemény kezdőknek nem hiányozhat a karácsonyi asztalról. Gyorsan elkészíthető.
I’m not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this info for my mission.
Amazing! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same layout and design. Superb choice of colors!
You made some fine points there. I did a search on the theme and found mainly persons will agree with your blog.
I was looking at some of your content on this website and I think this site is real instructive! Keep on posting.
Way cool, some valid points! I appreciate you making this article available, the rest of the site is also high quality. Have a fun.
Thank you for the auspicious writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to far added agreeable from you! However, how can we communicate?