Főoldal / Egytálételek / Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

Sütőben sült tócsni debrecenivel, sajtos almával

Hozzávalók:

  • 4 nagy burgonya
  • 3 pár debreceni
  • 4 alma, lehet bármilyen
  • 10 dkg trappista sajt
  • 1 tojás
  • kb 4 ek liszt
  • 1 nagy fej fokhagyma
  • só, bors
  • olaj
  • 10 dkg füstölt szalonna
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és nyersen lereszeljük.
Hozzáadjuk a tojást, a lisztet, sót, borsot, egy megpucolt fokhagymát, kevés vizet és alaposan összekeverjük.

Előveszünk egy nagy tepsit és kiolajozzuk, majd a tócsniból kanalanként teszünk belőle, ellapítjuk.
A debrecenit kétfelé vágjuk és bevagdossuk, a tócsnik mellé pakoljuk.

Az almát megpucoljuk, felvagdossuk és a tepsibe tesszük, a lereszelt sajtot rátesszük.
A szalonnát felvágjuk és a tepsibe tesszük, készre sütjük.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére