Különleges raffaello torta
Hozzávalók:Tésztához:
Krémhez:
Díszítés:
|
|
Elkészítés:
A tészta elkészítése:
7 tojássárgáját margarinnal és cukorral habosra keverjük.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, a lisztben elkeverjük a sütőport, hozzáadjuk a tojásfehérjét és a sárgáját.
Előmelegített sütőben a piskótát kisütjük.
A krém:
A pudingport elkeverjük kevés tejben és cukorban.
Feltesszük a többi tejet a tűzre a margarinnal együtt, hozzáadjuk a pudingport, és sűrűre főzzük.
Levesszük a tűzről, és belekeverjük a kókuszt.
A piskótát kettévágjuk, és megkenjük a krémmel, és vizes késsel kívülről is bevonjuk.
Díszítés:
A vizet összeforraljuk a margarinnal, ha kihűlt, hozzáadjuk az elkevert tejport és kókuszt.
Három felé osztjuk a masszát, egyikbe piros ételszínezőt teszünk, másikba vérnarancs aromát, a harmadikat simán hagyjuk, golyókat formálunk belőle, ezzel díszítjük a tortát.