

Ananász kocka
Hozzávalók:
A krémhez:
Tetejére:
|
|
Elkészítés:
Margarint habosra keverjük a cukorral.
Állandó keverés közben egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd óvatosan hozzáöntjük a tejszínt.
A sütőporral elkevert lisztet óvatosan hozzáadjuk.
Előmelegített sütőben készre sütjük.
Ha kész van, hagyjuk kihűlni, és a közepén két szeletre vágjuk.
Elkészítjük a cukrászhabot a dobozán lévő utasítás szerint.
Az első lapra rákenjük a krémnek a felét, ananásznak a felét, következik a krémnek a másik fele, és befedjük a süteményt a másik tésztalappal.
Kirakjuk ananásszal a süti tetejét, és tortazselével díszítjük.
Tipp / megjegyzés:
Akár más idény gyümölccsel is elkészíthető. (szeder, málna, eper..)
Annyi lenne a kérdésem, hogy a cukrászhabot nem lehet esetleg helyettesíteni hulalával? Mert szerintem a kettő ugyan az. Vagy nem jól tudom?
Kedves Ildi! Helyettesíthető vele. A hulala növényi cukrászhabalap.
Köszönöm szépen a választ.