Főoldal / Szárnyas Ételek / Sajtos gombás csirkemell szeletek

Sajtos gombás csirkemell szeletek

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sajtos gombás csirkemell szeletek

Sajtos gombás csirkemell szeletek

Hozzávalók:

  • 2 egész csirkemell filé
  • 0,5 kg csiperke gomba
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 1 cs petrezselyem
  • 10 dkg szeletelt trappista sajt
  • 15 dkg füstölt szalonna
  • 3-4 ek olaj 
  • só, bors
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemellet szeletekre vágjuk és az olajon elősütjük.(fehéredésig sütjük mindkét oldalát)

A szalonnát felkockázzuk és egy lábasban kisütjük a zsírját. Beletesszük a kockára vágott vöröshagymát és üvegesre pirítjuk.

Közben felszeleteljük a gombát és a hagymához adjuk. Rászórjuk a fűszereket, a petrezselymet és addig pirítjuk, míg elfő a leve.

Zsiradékkal kikent tepsibe tesszük a hús-szeleteket, ráhalmozzuk a gombás tölteléket, majd a tetejükre teszünk 1-1 szelet sajtot.

Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt szépen rápirul.

Tetszés szerinti körettel, salátával tálalható.

Jó étvágyat kívánok!

Értékeld a receptet

kricsu (43 Recept)

Szeretek főzni, szeretek a főzős oldalakon új dolgokat tanulni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére