Főoldal / Desszertek / Nyers puding

Nyers puding

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Nyers puding

Nyers puding

Hozzávalók:

  • 1 bögre mák
  • 1 bögre mazsola
  • 1 bögre kókuszreszelék
  • 1 ek repceméz
  • 1 kk mézeskalács fűszerkeverék
  • 2 kk útifű maghéj

Az almás réteghez:

  • 60 dkg alma
  • 1/2 bögre mazsola
  • 1 kk fahéj
  • 1/2 citrom leve és reszelt héja
  • 1/2 lime leve és reszelt héja
  • 3 kk útifű maghéj
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

Előző nap este beáztatok egy bögre mákot langyos vízbe. Reggel lecsöpögtetem és egy pohár, kicsit beáztatott mazsolával, egy pohár szintén áztatott kókusszal, egy evőkanál repcemézzel, és egy kiskanálnyi mézeskalács fűszerrel aprítógépben összezúzom. Teszek bele 2 kiskanál útifű maghéjat is, hogy puding jelleget öltsön.

60 dkg almát, fél bögre áztatott mazsolával, egy kiskanál fahéjjal, fél citrom és lime levével valamint reszelt héjával összezúztam, ebbe 3 kiskanál útifűmag héjat tettem.

Rétegezve poharakba raktam és jól lehűtöttem.

Könnyed és egészséges nyári desszert.

Beküldő: Márti
hogymegtudjuknezni.blogspot.hu

Mentés

Értékeld a receptet

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére