Főoldal / Sertés ételek / Hóstyai borda Edit konyhájából

Hóstyai borda Edit konyhájából

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Hóstyai borda Edit konyhájából

Hóstyai borda Edit konyhájából

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéskaraj
  • 4 ek. étolaj
  • 5 dl húsleves
  • 2 ek. étolaj
  • 1 nagy fej vöröshagyma
  • 15 dkg vargánya gomba szeletelve
  • 15 dkg konzerv kukorica
  • 1 db piros paprika
  • 7 db mézédes kicsi piros paradicsom
  • 15 dkg ecetes uborka
  • só ízlés szerint
  • bors ízlés szerint
  • 1 tk. házi paprikakrém
  • 1 tk. házi vegeta
  • 1 ek. liszt
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A sertéskarajt szeletekre vágjuk, kissé kiklopfoljuk.
felhevített olajon hirtelen átsütjük. Ráöntünk 3 dl húslevest, és puhára pároljuk fedő alatt.
A két evőkanál étolajon megfonnyasztjuk a hagymát, a gombát. Saját levében puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, az apróra vágott paprikát, a félbe vágott kis paradicsomokat és a szeletelt savanyú uborkát.

Ízesítjük sóval, borssal, paprikakrémmel, házi vegetával.
Rászórjuk a lisztet, 1-2 percig pirítjuk, majd felengedjük a maradék húslével, állandó keverés mellett felforraljuk. Hozzá tesszük a húsokat, és már kész is.
Köretként penne tésztát főzünk mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Hóstyai borda Edit konyhájából 3.00/5 (1 értékelés)

Vass Lászlóné (271 Recept)

Konyhamánia Edit Módra facebook oldalamon sok-sok receptet találtok még tőlem. Látogassatok meg ott is.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére