Főoldal / Szárnyas Ételek / Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirke comb
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 magyaros tömlős sajt
  • burgonya püré
  • 10 dkg füstölt sonka 
  • 2 tojássárgája
  • magyaros fűszerkeverék, só, bors
  • olaj
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirke combot, fűszeres vízben puhára pároljuk,  majd kevés olajban borssal és kevés magyaros fűszerkeverékkel lepirítjuk.

A sonkát apró kockára vágjuk olajon 5 percig pirítjuk, majd a burgonyapüréhez keverjük.

A leveles tésztát, nem túl vékonyra kinyújtjuk (ha már lapban van, akkor nyújtani sem szükséges), és nagy négyszögeket vágunk belőle.

A közepére halmozunk egy keveset a burgonyapüréből, nyomunk rá a sajtkrémből, majd beleállítjuk egy csirkecombot.
A tésztát körben felhajtjuk,és egy cérnával megkötjük. Ízlés szerint megformázzuk a tészta szélét, majd lekenjük a tojássárgájával és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok!

 

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére