Főoldal / Szárnyas Ételek / Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

FavoriteLoadingElmentem!

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Burgonya pürével sonkával töltött csirke combos batyu

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirke comb
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 magyaros tömlős sajt
  • burgonya püré
  • 10 dkg füstölt sonka 
  • 2 tojássárgája
  • magyaros fűszerkeverék, só, bors
  • olaj
Elkészítési idő: 1óra 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A csirke combot, fűszeres vízben puhára pároljuk,  majd kevés olajban borssal és kevés magyaros fűszerkeverékkel lepirítjuk.

A sonkát apró kockára vágjuk olajon 5 percig pirítjuk, majd a burgonyapüréhez keverjük.

A leveles tésztát, nem túl vékonyra kinyújtjuk (ha már lapban van, akkor nyújtani sem szükséges), és nagy négyszögeket vágunk belőle.

A közepére halmozunk egy keveset a burgonyapüréből, nyomunk rá a sajtkrémből, majd beleállítjuk egy csirkecombot.
A tésztát körben felhajtjuk,és egy cérnával megkötjük. Ízlés szerint megformázzuk a tészta szélét, majd lekenjük a tojássárgájával és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.

Jó étvágyat kívánok!

 

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére