Főoldal / Egytálételek / Zöldséges krumpli csónakok

Zöldséges krumpli csónakok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldséges krumpli csónakok

Zöldséges krumpli csónakok

Hozzávalók:

  • 4 db nagyobb burgonya
  • 30 dkg mirelit zöldség keverék
  • 3 dl tejföl
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • 1 db tömlős krémsajt /200g/
  • őrölt fehér bors
  • metélőhagyma
  • szerecsendió
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük. Héját lehúzzuk, hagyjuk kihűlni.

A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélő hagymával és borssal fűszerezve megpároljuk.

A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk.

A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot.

A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére