Főoldal / Egytálételek / Zöldséges krumpli csónakok

Zöldséges krumpli csónakok

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Zöldséges krumpli csónakok

Zöldséges krumpli csónakok

Hozzávalók:

  • 4 db nagyobb burgonya
  • 30 dkg mirelit zöldség keverék
  • 3 dl tejföl
  • 5 dkg vaj
  • 20 dkg reszelt trappista sajt
  • 1 db tömlős krémsajt /200g/
  • őrölt fehér bors
  • metélőhagyma
  • szerecsendió
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A burgonyát héjában megfőzzük. Héját lehúzzuk, hagyjuk kihűlni.

A zöldséget a vajon ételízesítővel, szerecsendióval, metélő hagymával és borssal fűszerezve megpároljuk.

A burgonyát hosszában kettévágjuk, a közepét kanállal kikaparjuk.

A burgonyaforgácsot villával összetörjük, hozzákeverjük a zöldséget és a krémsajtot.

A keveréket a burgonyákba töltjük, tetejüket tejföllel meglocsoljuk, reszelt sajtot szórunk rá és előmelegített sütőben 180 fokon 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére