Főoldal / Egytálételek / Töltött padlizsán

Töltött padlizsán

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Töltött padlizsán

Töltött padlizsán

 

Hozzávalók:

  • 1 padlizsán
  • 50 dkg darált hús
  • 1 kis tejföl
  • 15 dkg trappista sajt
  • ételízesítő
  • bors
  • csipetnyi pirospaprika 
  • kis fej hagyma
Elkészítési idő:1óra 15 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

 

Elkészítés:

A padlizsánt meghámozzuk, kettévágjuk és kikaparjuk a belsejét.
A darált húst olajon megpároljuk, hozzáadjuk a fűszereket, és az apróra vágott hagymát.

Ételízesítővel ízesítjük a padlizsánt, és megtöltjük a hússal.
Rátesszük a tejfölt és a reszelt sajtot.
Sütőben készre sütjük, kb. 1 óra alatt.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére