Főoldal / Szárnyas Ételek / Göngyölt csirkemell bacon köntösben

Göngyölt csirkemell bacon köntösben

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Göngyölt csirkemell bacon köntösben

Göngyölt csirkemell bacon köntösben

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell filé
  • 20 dkg füstölt sonka
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 2 szál újhagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • őrölt fehér bors
  • 1 csomag szeletelt bacon
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal.

A sajtot és a sonkát négy egyenlő részre vágjuk.

A paprikát szeletekre az újhagymát a csirkemell méretének megfelelő darabokra vágjuk.

Mindegyik csirkemellre teszünk a sonkából, sajtból, újhagymából és a paprika szeletekből majd felgöngyöljük.

A felgöngyölt csirkemelleket bacon szeletekbe tekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk.

A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére