Főoldal / Sertés ételek / Sertésborda burgonyás bundában

Sertésborda burgonyás bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésborda burgonyás bundában

Sertésborda burgonyás bundában

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj csont nélkül
  • 3 szem burgonya
  • 2 db tojás
  • 5-6 ek finomliszt
  • őrölt fehér bors
  • étolaj
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk.

A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük.

A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Ízesítjük, sóval és borssal.

A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Rizi-bizit készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sertésborda burgonyás bundában 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére