Főoldal / Sertés ételek / Sertésborda burgonyás bundában

Sertésborda burgonyás bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertésborda burgonyás bundában

Sertésborda burgonyás bundában

Hozzávalók:

  • 1 kg karaj csont nélkül
  • 3 szem burgonya
  • 2 db tojás
  • 5-6 ek finomliszt
  • őrölt fehér bors
  • étolaj
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A karajt leszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk.

A burgonyát megtisztítjuk, lereszeljük.

A lisztből, tojásból, reszelt burgonyából kevés vízzel sűrű palacsinta tésztát keverünk. Ízesítjük, sóval és borssal.

A karajszeleteket lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Rizi-bizit készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Sertésborda burgonyás bundában 5.00/5 (1 értékelés)


Szólj hozzá!

A lap tetejére