Főoldal / Szárnyas Ételek / Csusza resztelt csirkemájjal

Csusza resztelt csirkemájjal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csusza resztelt csirkemájjal

Csusza resztelt csirkemájjal

Hozzávalók:

  • 20 dkg csuszatészta
  • 4 dkg túró
  • 1 kanál tejföl
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg csirkemáj
  • 0,5 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A felvágott szalonnát egy serpenyőben megpirítom, a felét félreteszem. A serpenyőbe teszem az aprított hagymát. Megdinsztelem, hozzáadom a kockára vágott paradicsomot és paprikát, majd a félbevágott májat. Ízlés szerint borsozom, paprikázom. A végén megsózom.

A tésztát sós vízben megfőzöm.

Tálaláskor szedek a tányérra tésztát Kanalazok rá túrót és tejfölt, teszek rá szalonnát. Mellé szedem a resztelt májat.

Jó étvágyat kívánok!

Tipp / megjegyzés:
Egy nem mindennapi kombináció.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére