Főoldal / Desszertek / Aprósütemények / Raffaello golyók II

Raffaello golyók II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Raffaello golyók II

Raffaello golyók II

Hozzávalók:

  • 20 dkg kókuszreszelék
  • 2 ek. olvasztott kókuszolaj
  • 1 mk. burbon vaníliapor,
  • 1 ek. por xylit vagy eritrit

A golyók közepébe:

  • blansírozott egész mandula

A forgatáshoz:

  • kókuszreszelék
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A kókuszreszeléket aprítógépbe tesszük és kb. 3 percig aprítjuk. Hozzáadjuk az olvasztott kókuszolajat, a vaníliát, a xylitet vagy eritritet és további 1 percig aprítjuk. Akkor jó ha krémes állaga van.

Egy kicsit folyékony a massza de nem baj. Kb. 20 percre a hűtőbe tesszük így a kókuszolaj egy kicsit megszilárdul és formálhatóvá válik a massza.

Utána 1 teáskanálnyi kókuszkrémet a markunkba teszünk belenyomunk 1 egész mandulát, majd golyót formálunk belőle és kókuszreszelékbe forgatjuk. Nagyon finom. Olyan az íze mint az eredetinek.

Értékeld a receptet

Edina (11 Recept)

Görög férjemmel és két fiammal Németországban élünk, ezért is kétnyelvü a blogom. Imádok sütni, fözni színte minden szabad percemet a konyhában töltöm. Nagyon szeretem a görög és a mediterrán konyhát.Mint táplálkozási tanácsadó próbálom egyre több emberrel megszeretettni a paleo konyha varázslatos ízvilágát.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére