Főoldal / Szárnyas Ételek / Csirkemájas rántott csirkemell

Csirkemájas rántott csirkemell

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Csirkemájas rántott csirkemell

Csirkemájas rántott csirke

Hozzávalók:

  • 1 kiló csont nélküli csirkemell
  • 5-6 darab szép csirkemáj
  • liszt
  • 2 egész tojás
  • zsemlemorzsa a panírozáshoz
  • olaj a kisütéshez
Elkészítési idő:20 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkemelleket szép szeletekre vágom, kiklopfolom és besózom
A csirke májat a hús közepére teszem, és hústűvel összefogom.

Lisztbe, tojásba és végül morzsába forgatom, majd forró olajban kisütöm.

Tojásos rizzsel, és burgonya pürével tálaltam.

Csirkemájas rántott csirkemell 5.00/5 (1 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére