Főoldal / Hal ételek / Sült pisztráng kapormártással

Sült pisztráng kapormártással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült pisztráng kapormártással

Sült pisztráng kapormártással

Hozzávalók:

  • 2 darab pisztráng
  • őrőlt bors
  • fél deci olaj
  • 1kávés kanál pirospaprika

A kapormártáshoz:

  • 1 csokor friss kapor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 deci főzőtejszín
  • 1 kanál liszt
  • fél deci olaj
  • 2 deci tej
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:igen
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A halat tisztítás után beírdalom majd mindenhol jól besózom,borsozom,.
Egy sütőedénybe teszem kevés olajat rakok alája.
Fél deci olajba teszem a pirospaprikát csipet sót
összekeverem és a besózott meírdalt halat bekenem .
A sütőedényt lezárom és 180-200 fokon kevés burgonyával szép pirosra megsütöm..Amikor megsült kapormártással és a sült burgonyával tálaltam
A mártás elkészítése
A kaprot megmosom ,összevágom nagyon apróra
Az olajat felteszem és amikor meleg,hozzáadom az egy kanál lisztet és a felvágott foikhagymát, majd az összevágott kaprot tejszínnel felöntöm.Amikor ketd sűrűsödni tejjel felöntöm,
Nem biztos hogy minden tej kell bele , figyelni kell a sürűségét

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére