Főoldal / Hal ételek / Afrikai harcsa paprikásan vajon sütve

Afrikai harcsa paprikásan vajon sütve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Afrikai harcsa paprikásan vajon sütve

Afrikai harcsa paprikásan vajon sütve

Hozzávalók:

  • 2 db afrikai harcsa filé
  • 2-3 ek. vaj
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 2 ek. finomliszt
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint fűszerpaprika
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A harcsát megmossuk, szárazra töröljük és centinként beirdaljuk.
A finomlisztet, a fűszerpaprikát, a sót és a borsot összekeverjük. Ezzel kenjük meg a harcsát az irdalások között is. Majd a vajat felhevítjük, a filéket beletesszük bőrrel lefelé, és 2 percig sütjük a bőrös oldalán.

Majd megfordítjuk és hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és a paprikát. Ismét 2 percig sütjük a másik oldaláról is.
A frissen sült harcsát megcsepegtetjük citrommal és sült krumplival tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok hozzá.

Afrikai harcsa paprikásan vajon sütve 5.00/5 (1 értékelés)

Izabela Ráczová (45 Recept)

Nagyon szeretek főzni, sütni,és befőzni. Ismerem a konyha titkait, örömét és a csalódásait is. Nagyon szeretek új recepteket készíteni.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére