Főoldal / Hal ételek / Paprikás lisztben sült hekk filé

Paprikás lisztben sült hekk filé

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Paprikás lisztben sült hekk filé

Paprikás lisztben sült hekk filé

Hozzávalók:

  • 600 g hekk filé
  • 5 evőkanál liszt
  • 1 teáskanál őrölt pirospaprika
  • olaj a sütéshez
  • ízlés szerint só
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Normál Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A filét besózzuk és állni hagyni.

A kimért liszthez hozzáadjuk az őrölt pirospaprikát és egyenletesen elkeverjük. A halat megforgatjuk a paprikás lisztben, majd bő forró olajban, egy pár perc alatt, mind a két oldalán pirosra sütjük. Szalvétára szedjük, és a felesleges olajat leitatjuk róluk.

Bármilyen körettel tálalhatjuk. Nálunk most sült krumplival készült.

Jó étvágyat hozzá!

Paprikás lisztben sült hekk filé 5.00/5 (1 értékelés)

Magyarné Nyírő Kati Magyarné Nyírő Kati (6 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére