Főoldal / Hal ételek / Ponty patkó, fűszeres bundában

Ponty patkó, fűszeres bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Ponty patkó, fűszeres bundában

Ponty patkó, fűszeres bundában

Hozzávalók:

  • 8 db szeletelt ponty
  • 6 ek. liszt
  • 1 ek. őrölt pirospaprika
  • 1 mk.fokhagyma granulátum
  • ízlés szerint őrölt bors
  • ízlés szerint só
  • étolaj a sütéshez
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A halat besózzuk.

A liszthez hozzáadjuk a fokhagyma granulátumot, az őrölt pirospaprikát, a borsot és jól össze keverjük.
A hal szeleteket megforgatjuk a fűszeres lisztbe, majd, bő olajban mind két oldalát pirosra sütjük.

Elkészíthető sütőben, tepsiben is, minimális zsiradékkal.

Én most rizi-bizivel tálaltam
Jó étvágyat hozzá!

Ponty patkó, fűszeres bundában 4.75/5 (4 értékelés)

Magyarné Nyírő Kati Magyarné Nyírő Kati (6 Recept)


Szólj hozzá!

A lap tetejére