Főoldal / Hal ételek / Ponty patkó, fűszeres bundában

Ponty patkó, fűszeres bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Ponty patkó, fűszeres bundában

Ponty patkó, fűszeres bundában

Hozzávalók:

  • 8 db szeletelt ponty
  • 6 ek. liszt
  • 1 ek. őrölt pirospaprika
  • 1 mk.fokhagyma granulátum
  • ízlés szerint őrölt bors
  • ízlés szerint só
  • étolaj a sütéshez
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1500-2000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A halat besózzuk.

A liszthez hozzáadjuk a fokhagyma granulátumot, az őrölt pirospaprikát, a borsot és jól össze keverjük.
A hal szeleteket megforgatjuk a fűszeres lisztbe, majd, bő olajban mind két oldalát pirosra sütjük.

Elkészíthető sütőben, tepsiben is, minimális zsiradékkal.

Én most rizi-bizivel tálaltam
Jó étvágyat hozzá!

Ponty patkó, fűszeres bundában 5.00/5 (3 értékelés)

Magyarné Nyírő Kati Magyarné Nyírő Kati (6 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére