Főoldal / Desszertek / Mogyorós csokoládés brownie

Mogyorós csokoládés brownie

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Mogyorós csokoládés brownie

Mogyorós csokoládés brownie 2

Hozzávalók:

  • 30 dkg étcsokoládé
  • 20 dkg margarin
  • 2 tojás
  • 20 dkg cukor
  • 30 dkg liszt
  • csipet só
  • 20 dkg mogyoró (apróra vágott)
  • 10 dkg tejcsokoládé (apróra vágott)
  • 10 dkg étcsokoládé (apróra vágott)
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

Olvasszuk meg, a 30 dkg étcsokoládét, és a 20 dkg margarint, a szokásos módon, forró víz felett.

Egy nagy tálba, beleütjük a tojásokat, és a cukorral, kikeverjük. Addig keverjük, még puha és világos színű keveréket, nem kapunk.

Óvatosan keverjük bele az olvasztott csokoládét, majd fokozatosan hozzáadjuk a lisztet (lehetőleg szitával) így könnyebben keveredik és végül a sót. Keverjük alaposan össze. Adjunk hozzá az apróra vágott diót és csokoládét.

Tegyük egy sütőpapírral bélelt formába,(én 22x22cm-es formát használtam, de lehet bármilyen más, hasonló méretű forma is). Előmelegített sütőben, 180 fokon körülbelül 25 percig sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy megsült e, vigyázzunk, könnyen túl sül!

Tipp / megjegyzés:
Tálalhatjuk magában, vagy bármilyen krémmel, pudinggal vagy lekvárral.

Értékeld a receptet

Zsike54 (99 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére