Főoldal / Reform ételek / Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni

Hozzávalók:

  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg burgonya
  • 20 dkg kelkáposzta
  • 1 nagyobb tojás
  • 2 ek. liszt liszt
  • 2 ek. tejföl
  • 1 duci gerezd fokhagyma
  • bors

A sütéshez:

  • olaj vagy kókuszzsír

A tálaláshoz: (opcionális)

  • tejföl
  • fokhagymás tejföl
  • zöld-fűszeres tejföl
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:3 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A répát ás a burgonyát megpucoljuk, majd sajtreszelőn lereszeljük.
Hozzáadjuk az apróra vágott, vagy lereszelt kelkáposztát, a tojást, a lisztet, a zúzott fokhagymát, a tejfölt és a fűszereket. Alaposan összekeverjük.

Felhevített, serpenyőben, kevés olajon tenyérnyi lepényeket sütünk a masszából. Akkor jó, ha mindkét oldala szép aranyszínűre sül.

Ízlés szerint tejföllel, fokhagymás tejföllel vagy zöld-fűszeres tejföllel kínáljuk. Persze magában is nagyon finom.

Mentés

Mentés

Sárgarépás krumplis kelkáposzta tócsni 5.00/5 (4 értékelés)

Marcsi (629 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére