Főoldal / Desszertek / Gesztenye rolád

Gesztenye rolád

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gesztenye rolád

Gesztenye rolád

Hozzávalók:

  • 3 tojásos vékony piskótalap (piskóta tekercsnek való)
  • 25 deka gesztenye 
  • rum ízlés szerint 
  • 15 deka porcukor
  • 15 deka margarin
  • 3 deci tejszín
Elkészítési idő: 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A porcukorból és a margarinból krémet habosítok.

Hozzáadom a rumot és az áttört gesztenye masszát, majd  habosra kikeverem.

A tészta lapot megkenem a krémmel, és feltekerem roládnak.

A tetejét habbá vert tejszínnel díszítem.

Cukrozott gyümölccsel díszítettem.

Gesztenye rolád 4.00/5 (4 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére