Főoldal / Desszertek / Sütés nélküli nápolyis tekercs

Sütés nélküli nápolyis tekercs

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sütés nélküli nápolyis tekercs

Nápolyis tekercs

Hozzávalók:

  • Nápolyi lapok

Első krém:

  • 5-6 deci tej
  • 20 deka cukor
  • 25 deka darált keksz
  • 20 deka darált dió
  • 2 kanál kakaópor
  • ízlés szerinti rum

Második krém:

  • 25 deka margarint 
  • 20 deka porcukorral 
  • 10 deka kókuszreszelék
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:1000-1500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:6 főreGluténmentes:nem
Nehézség:NormálLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Először a kakaós krémet készítem el. A tejet a cukorral felforralom, majd hozzáadom a többi alapanyagot.

Még melegen összekeverem és az ostyalapokra rásimítom. A melegség által az ostyalapok megpuhulnak, és fel lehet majd tekerni.

A  porcukrot, a margarinnal, és a kókuszreszelékkel habosra kikeverem, és a kihűlt kakaós krémre simítom.

Az egészet szorosan feltekerem.

Hűtőbe teszem pár órára, majd olvasztott csokoládéval díszítem.

Sütés nélküli nápolyis tekercs 4.60/5 (5 értékelés)

Domján Mária (560 Recept)


egy Hozzászólás

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére