Ezt se hagyd ki!
Főoldal / Desszertek / Császármorzsa II

Császármorzsa II

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Császármorzsa II

Császármorzsa II

Hozzávalók:

  • 30 deka búza dara
  • 2 tojás
  • fél liter tej
  • 1 citrom leve
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 0-500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 3 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A darát egy tálba öntöm, erre ráöntöm a tejet a tojások sárgáját, és kb. fél órára félre teszem, hogy a dara megdagadjon. Majd a citrom levét is hozzáadom.

A tojások fehérjét habbá verem és a már megdagadt búzadarához keverem.

Egy serpenyőbe olajat hevítek és a masszát beleöntöm. Állandó kevergetés mellett addig sütöm, amíg szép piros barnás színt nem kap.

Ha elkészült, tálalom.

Sárgabarack lekvárral és meggyel tálaltam, mivel az én családom nem szereti a mazsolát.

Értékeld a receptet

Domján Mária (560 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére