Főoldal / Reggelik / Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával 2

Hozzávalók:

  • 1 doboz (15 dkg) kacsamáj pástétom
  • 2 db TV-paprika
  • 1 db paradicsom
  • 5 dkg mozzarella
  • 4 levél fodros saláta
  • 6 db fekete mag nélküli olívabogyó
  • 5 szál petrezselyemlevél
  • 1 marék bazsalikom
  • 2 kk vaj
  • őrölt fekete bors
  • oregánó
  • 5 db bazsalikomlevél (díszítéshez)
Elkészítési idő: 15 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A paprikákat hosszában félbevágom, magházát eltávolítom. A paradicsomot megskalpolom, belsejét kikanalazom, a tányérba teszem. Hozzáadom az aprított paradicsomhúst, petrezselymet, bazsalikomot, vajat, fűszerezem. Villával összenyomkodom, jól elkeverem. A mozzarellát szeletelem.

Egy tányérra elhelyezem a salátaleveleket a paprikákat , középre a paradicsomot, megtöltöm. Közéjük teszem a mozzarellát, olívabogyókat, bazsalikomleveleket.

Tipp / megjegyzés:
Olaszos, ill. mediterrán ízvilágú könnyű és finom étel, s még főzni sem kell.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

A lap tetejére