Főoldal / Reggelik / Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával

Kacsamájpástétommal töltött paprika és paradicsom mozzarellával 2

Hozzávalók:

  • 1 doboz (15 dkg) kacsamáj pástétom
  • 2 db TV-paprika
  • 1 db paradicsom
  • 5 dkg mozzarella
  • 4 levél fodros saláta
  • 6 db fekete mag nélküli olívabogyó
  • 5 szál petrezselyemlevél
  • 1 marék bazsalikom
  • 2 kk vaj
  • őrölt fekete bors
  • oregánó
  • 5 db bazsalikomlevél (díszítéshez)
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A paprikákat hosszában félbevágom, magházát eltávolítom. A paradicsomot megskalpolom, belsejét kikanalazom, a tányérba teszem. Hozzáadom az aprított paradicsomhúst, petrezselymet, bazsalikomot, vajat, fűszerezem. Villával összenyomkodom, jól elkeverem. A mozzarellát szeletelem.

Egy tányérra elhelyezem a salátaleveleket a paprikákat , középre a paradicsomot, megtöltöm. Közéjük teszem a mozzarellát, olívabogyókat, bazsalikomleveleket.

Tipp / megjegyzés:
Olaszos, ill. mediterrán ízvilágú könnyű és finom étel, s még főzni sem kell.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére