Főoldal / Desszertek / Amaránt kása

Amaránt kása

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Amaránt kása

Amaránt kása 3

Hozzávalók:

  • 1 bögre puffasztott amaránt
  • 1 bögre tej ( gabonatej is lehet)
  • 1 ek. cukor (lehet xilit vagy eritrit is)
  • 1 kk. fahéj
  • 1 ek. kakaópor
  • csipet só
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:igen
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:2 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Az amarántot és a tejet egy tálba öntjük.
Csipet sót, cukrot, fahéjat és a kakaót belekeverjük.

Állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük (ha felforrt a tej, általában be is sűrűsödik).

Kakaóporral megszórva tálaljuk.
Tipp / megjegyzés:

Ízesíthetjük mézeskalács fűszerkeverékkel,vaníliás cukorral…. ízlésünk szerint.

Értékeld a receptet

Marcsi (641 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére