Ezt se hagyd ki!
Főoldal / Desszertek / London szelet-ch csökkentett

London szelet-ch csökkentett

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

London szelet-ch csökkentett

London szelet-ch csökkentett

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 13 dkg világos tönköly liszt
  • 13 dkg DW sütemény liszt
  • 14 dkg vaj (vagy margarin)
  • 2,5 dkg DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő
  • 6 g sütőpor
  • 5 db tojássárga
  • 17 dkg tejföl

A töltelékhez:

  • áfonya lekvár
  • 5 db tojás fehérje
  • 2,5 dkg DW 1:4 negyedannyi cukorhelyettesítő
  • 17 dkg darált dió
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A sütőporral elkevert lisztet elmorzsoljuk a vajjal, hozzákeverjük a cukorhelyettesítőt, majd a tojássárga és a tejföl hozzáadásával tésztává formázzuk.
Egy 20×20 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsibe belenyomkodjuk az összeállított tésztát.
A tészta tetejét megkenjük áfonya lekvárral, majd ráöntjük a diós habot.

A diós habhoz a tojás fehérjét felverjük a cukorhelyettesítővel, és hozzáadjuk a darált diót. Összeforgatjuk, majd a lekvárral megkent tésztára simítjuk.
180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük.

Ha kihűlt, szeletelve kínáljuk.

Mentés

Mentés

London szelet-ch csökkentett 5.00/5 (1 értékelés)

A konyha világa (80 Recept)

Napi szinten sütök főzök, szeretek új recepteket kipróbálni, ami elnyeri a család tetszését azt sűrűn készítem. Szeretem a szép, minőségi, praktikus konyhafelszerelési eszközöket. Receptjeim gasztroblog formában is olvashatók, neve: A konyha világa


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére