Főoldal / Egytálételek / Lecsó párizsival tojással

Lecsó párizsival tojással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Lecsó párizsival tojással

Lecsó párizsival tojással

Hozzávalók:

  • 1 üveg lecsó
  • 1 szelet pulykapárizsi
  • 2 db tojás
  • 1 db chili paprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • Erős Pista
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A lecsót egy mély tányérba öntöttem, s jó bőven megszórtam a fűszerekkel, az Erős Pistát sem sajnáltam.

Beletettem a kockára vágott párizsit, s ütöttem bele 2 tojást. Összekevertem, s megmelegítettem.

Tettem rá egy chili paprikát.

Fehér házikenyérrel ettem, s vörösbort ittam hozzá.

Tipp / megjegyzés:
Egy gyors ételre vágytam, s még maradt a télre eltett lecsóból.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére