Főoldal / Egytálételek / Sült zöldspárga sonkával tükörtojással fehérboros tartárral

Sült zöldspárga sonkával tükörtojással fehérboros tartárral

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült zöldspárga sonkával tükörtojással fehérboros tartárral

Sült zöldspárga sonkával tükörtojással fehérboros tartárral

Hozzávalók:

  • 12 db zöldspárga
  • 1 szelet szendvicssonka
  • 1 db tojás
  • 6 szem újkrumpli
  • petrezselyem.
  • olívaolaj
  • cukor
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • majonéz
  • tejföl
  • fehérbor (Cserszegifűszeres)
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A spárgák végét levágom. A krumplikat megmosom

A spárgákat és a krumplikat sós, cukros vízben előfőzöm. Közben a saját készítésű majonézhez adok tejfölt, fehérbor, s jól elkeverem.

Egy serpenyőbe berakom a hozzávalókat. A sonkát mindkét oldalán megsütöm, a spárgákat, s a krumplikat is forgatom. A tükörtojást. is megsütöm.

Tálaláskor a tányérra elrendezem az ételt, a krumplikra teszek aprított petrezselymet, a spárgákra és a tányérra locsolok tartárt.

Díszítem a tányért petrezselyemlevéllel.

Fehérborral fogyasztom.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére