Főoldal / Hal ételek / Pangasius grillezve zöldségekkel kapros mártással

Pangasius grillezve zöldségekkel kapros mártással

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Pangasius grillezve zöldségekkel kapros mártással

Pangasius grillezve zöldségekkel kapros mártással

Hozzávalók:

  • 1 szelet pangasius filé
  • 1 db póréhagyma
  • 3 db krumpli
  • citrom
  • 3 fej gomba
  • 6 db kelbimbó
  • vaj
  • őrölt fekete bors
  • őrölt fehér bors
  • tejszín
  • kapor
  • petrezselyem
Elkészítési idő: 20 perc Fogyókúrás: igen
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 2 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A serpenyőt felforrósítom,kevés vajat teszek bele, a pangasius filét és a póréhagymát megsütöm benne. (ízlés szerint sózom, borsozom)

Egy másik serpenyőben pedig megsütöm, párolom a zöldségeket.

Amíg ezek sülnek, elkészítem a kapormártást tejszínnel és apróra vágott kaporral, sóval, fehér borssal.

A krumplit vajban megsütöm.

Tálalok. A tányérra helyezek egy halfilét, köré zöldségeket.

A halra öntök kapros mártást, s teszek rá egy kapor levelet.

A krumplikra pedig petrezselyem zöldet.rakok.

Díszítem egy szelet citrommal, és egy herendi rózsával.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére