Főoldal / Italok / Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Espresso brandyvel és tejszínhabbal

Hozzávalók:

  • 1 csésze kávé
  • cukor
  • 5 cl brandy
  • tejszínhab
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:1 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A kávét lefőzöm, öntök bele brandyt, s nyomok rá tejszínhabot.

Tipp / megjegyzés:
Finom ebéd után egy finom kávé, brandyvel és tejszínhabbal. S mivel ünnep van, egyrészt hosszú hétvége augusztus 20, révén, másrészt békesség, nyugalom van, egy kecses herendi csészéből ittam meg ezt a finom nedűt.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére