Főoldal / Szárnyas Ételek / Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

Hozzávalók:

  • 2 db csirkecomb
  • 1 db vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 1 db chili paprika
  • 2 db paradicsom
  • őrölt fekete bors
  • csípős piros paprika
  • chiliszósz
  • olíva olaj 
  • vörösbor
  • tejföl
  • 1/2 zacskó (25 dkg) tészta (chifferini)
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:2 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A zöldségeket felaprítom, olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a csirkecombokat, végül fűszerezem.

Rövid ideig együtt párolom, majd öntök rá egy kevés vizet.

Inkább pörkölöm, mint főzöm. A vizet időnként pótlom.

A tésztát sós vízben felteszem főni. Amikor a hús már megpuhult, öntök rá vörösbort, keverek bele tejfölt, összeforralom, hozzákeverem a tésztát.

Tálaláskor teszek rá egy kanál tejfölt,  és szórok rá piros paprikát. Kovászos uborkával kínálom.

Tipp / megjegyzés:
Az étel a magyar-olasz barátság jegyében készült.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére