Főoldal / Egytálételek / Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 3-4 szál sárgarépa
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3-4 szál újhagyma
  • 2 db kápia paprika
  • 2 db hegyes erős paprika
  • 3-4 szem gomba
  • 8-10 szem koktélparadicsom
  • 1 tk. szárnyas fűszerkeverék
  • 1 kk. őrölt bors
  • 1 csipet őrölt kömény
  • 1 csipet cayenne-i bors
  • só ízlés szerint
  • 5 cl olívaolaj
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:2000-2500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:6 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A csirkecombokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük az olívaolajjal, és bedörzsöljük vele a csirkecombokat.

A zöldségeket egy tepsibe terítjük, rátesszük a combokat, kb. 1 dl vizet vagy bort öntünk alá, és alufóliával lefóliázzuk.

A tepsit sütőbe tesszük, és közepes lángon 1 órát sütjük. Levesszük a fóliát, és szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült zöldségeket és párolt brokkolit tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Buzási Lászlóné Erzsébet (41 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére