

Epres kocka
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A leveles tésztát vágjuk fel 6 egyforma darabra. Ezután a tészta szélétől kb. 1,5 cm-re éles késsel vágjuk körbe a tésztát. (vigyázzunk hogy ne vágjuk át teljesen a tésztát!!!)
Ezután tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsire egymástól kicsit távolabb a tésztát, majd mindegyik közepét villával néhány helyen, böködjük meg.
Helyezzük be előmelegített forró sütőbe, majd süssük szép pirosra. (én légkeverésnél 180 fokon sütöttem)
A sütőből kivéve helyezzük rácsra, majd hűtsük ki teljesen mielőtt megtöltenénk a krémmel. (amennyiben sütés közben mégis felpúposodna a tészta közepe, akkor óvatosan nyomjuk le)
A mascarponét keverjük jó krémesre az ízlés szerinti mennyiségű porcukorral, a vaníliás cukorral, a tejszínnel, a citrom levével és reszelt héjával.
A teljesen kihűlt tésztákba kanalazzuk bele a mascarponés krémet, majd rakjuk ki a tetejét félbevágott eperszemekkel.
Tipp / megjegyzés:
A krémmel megtöltött, és eperrel kirakott tésztát rögtön tálaljuk.
It¦s actually a cool and helpful piece of information. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
I believe this internet site contains some rattling fantastic information for everyone : D.
I was wondering if you ever thought of changing the structure of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or two images. Maybe you could space it out better?