Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával
Hozzávalók:
|
|
Elkészítés:
A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.
A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk.
A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk.
Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük majd leszűrjük.
A burgonyát szárnyas fűszerrel, cayenne-i borssal megszórjuk, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt.
A tepsit előmelegített sütőben kb. 80-90 percet sütjük.
Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!