Főoldal / Egytálételek / Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával

Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával

Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 1,5 kg burgonya
  • 4 fej vöröshagyma
  • 1 mk. szárnyas fűszer
  • 1 ek. durvára darált bors 
  • 1 mk. őrölt kömény
  • 1 mk. cayenne-i bors
  • 2 ek. liba zsír
Elkészítési idő: 1óra 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 6 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Egyszerű Laktózmentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, sózzuk, fűszerezzük a köménnyel, cayenne-i borssal, szárnyas fűszerkeverékkel és durvára darált borssal.

A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk.

A hagymákat nagyobb cikkekre vágjuk.

Az apró szemű burgonyát sós vízben 10 percig főzzük majd leszűrjük.

A burgonyát szárnyas fűszerrel, cayenne-i borssal megszórjuk, egy tepsibe terítjük. Rátesszük a cikkekre vágott vörös hagymát és a befűszerezett csirkecombokat. Hozzáadjuk a libazsírt.

A tepsit előmelegített sütőben kb. 80-90 percet sütjük.

Köretnek a vele sült burgonyát és salátát kínálunk.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Fűszeres csirkecombok vele sült burgonyával 5.00/5 (1 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére