Főoldal / Sertés ételek / Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

Hozzávalók:

  • kínai édes-savanyú csirke alappor
  • 20 dkg zalai felvágott
  • 1 nagyobb hagyma
  • 1 nagyobb piros kaliforniai paprika
  • 20 dkg ananászkonzerv
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olaj
Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 3 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A kockára vágott zalai felvágottat olajon megpirítjuk.
Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát, paprikát és fokhagymát.
3 perc után hozzáadjuk az ananászkonzervet.
2 perc további pirítás után öntsük rá fél dl-t az ananászkonzerv levéből, 2 dl hideg vizet és a tasak tartalmát.
Jól elkeverve még 5 percig pároljuk.
Tálaljuk rizzsel vagy spagettivel.

Tipp / megjegyzés:
Nagy kedvencünk a kínai étel. A csirkemell nagyon drága. Olcsóbban akartam kihozni, így esett a válsztásom a zalai felvágottra. Így sem rossz.

Értékeld a receptet


Szólj hozzá!

A lap tetejére