Főoldal / Sertés ételek / Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

Édes-savanyú mártás zalai felvágottal

Hozzávalók:

  • kínai édes-savanyú csirke alappor
  • 20 dkg zalai felvágott
  • 1 nagyobb hagyma
  • 1 nagyobb piros kaliforniai paprika
  • 20 dkg ananászkonzerv
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olaj
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:igen

Elkészítés:

A kockára vágott zalai felvágottat olajon megpirítjuk.
Kevergetés közben adjuk hozzá először a nagyobb kockára vágott hagymát, paprikát és fokhagymát.
3 perc után hozzáadjuk az ananászkonzervet.
2 perc további pirítás után öntsük rá fél dl-t az ananászkonzerv levéből, 2 dl hideg vizet és a tasak tartalmát.
Jól elkeverve még 5 percig pároljuk.
Tálaljuk rizzsel vagy spagettivel.

Tipp / megjegyzés:
Nagy kedvencünk a kínai étel. A csirkemell nagyon drága. Olcsóbban akartam kihozni, így esett a válsztásom a zalai felvágottra. Így sem rossz.

Értékeld a receptet

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére