Főoldal / Desszertek / Málnás tejszínhabos süti

Málnás tejszínhabos süti

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Málnás tejszínhabos süti

Málnás tejszínhabos süti

Hozzávalók:

A piskótához:

  • 8 tojás
  • 8 ek.cukor
  • 8 ek.finom liszt
  • 1 cs.sütőpor

A krémhez:

  • 1/2 kg mirelit málna
  • 1/2 l hulala /vagy más növényi tejszín/
  • cukor ízlés szerint
  • 1/2 dl rum vagy aroma

A díszítéshez:

  • tejszínhab, málna szemek
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:8 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni.

A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kiengedett málnát, cukrot és a rumot vagy aromát.

Előtte pár szem málnát tegyünk félre a díszítéshez.

A piskótát három lapba vágjuk, sorban megkenjük a málnás krémmel. A tetejére is kenünk a krémből.

Felvágás előtt tegyük a hűtőbe egy órára.

Tejszínhabbal és málna szemekkel díszítjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!!

Málnás tejszínhabos süti 3.00/5 (2 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére