Főoldal / Szárnyas Ételek / Hagymás sült csirkecomb

Hagymás sült csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Hagymás sült csirkecomb

Hagymás sült csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 1 fej fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 kk. ételízesítő
  • 1 kk. majoránna
  • 1 tk. durvára őrölt bors
  • 1 mk. őrölt kömény
  • 2-3 ek. libazsír
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: igen

Elkészítés:

A csirkecombokat megtisztítjuk,megmossuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk. A vöröshagymát negyedekbe vágjuk,a fokhagymát gerezdekre szedjük.

A csirkecombokat sózzuk,befűszerezzük Ezt előző nap is megtehetjük akkor még finomabb lesz a hús.

A combokat megkenjük a hideg zsiradékkal és egy tepsibe tesszük, közé rakjuk a fokhagyma gerezdeket, négybe vágott vöröshagymát Másfél-két deci vizet öntünk alá és lefóliázva egy órát sütjük.

Levesszük a fóliát és visszatesszük sülni amíg szép piros színt kap./20-30 perc/

Köretnek tört burgonya készült mellé.:))

Jó étvágyat kívánok hozzá.

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére