Főoldal / Egytálételek / Gombás lecsó kolbásszal újkrumplival

Gombás lecsó kolbásszal újkrumplival

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Gombás lecsó kolbásszal újkrumplival

Gombás lecsó kolbásszal újkrumplival

Hozzávalók:

  • 1 üveg (kb. 30 dkg) télre eltett lecsó
  • 4 db chilipaprika (elhagyható)
  • 3 db nagy csiperke gomba
  • 25 dkg debreceni kolbász (2 szál)
  • 25 dkg újkrumpli
  • őrölt piros paprika
  • őrölt fekete bors
  • kolbászzsír
  • 1 dl víz
Elkészítési idő:30 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:3 főreGluténmentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A krumplikat alaposan megmosom, egy serpenyőben a kolbászzsíron és kevés vízzel felteszem főni.

Közben felszeletelem a gombát és a kolbászt, a serpenyőbe belevágom a chilipaprikát(a csípős elhagyható).

Amikor a krumpli már félig puha, hozzáadom a gombát, majd 5 perc elteltével a lecsót és a kolbászt is. Ízlés szerint fűszerezem és készre főzöm.

Tálalok.

Tipp / megjegyzés:

Természetesen friss lecsóból is elkészíthető, de ez a recept egy jó alternatíva a télire eltett lecsó felhasználásának.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére