Főoldal / Levesek / Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Hozzávalók:

  • 50-60 dkg őszibarack
  • 3-4 dl víz
  • 2 dl tejszín
  • 3-4 ek. cukor
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • 1/2 cs. főzés nélküli vaníliás pudingpor

A levesbetét:

  • 10 dkg szeder
  • 2 db őszibarack
Elkészítési idő:10 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

A barackot meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A cukorral és kevés vízzel leturmixoljuk.
Hozzáadjuk a vaníliát, a tejszínt és a vaníliás pudingport. Majd annyi vízzel, hogy kellemesen krémes állaga legyen habverővel kikeverjük. (Ha sokáig habosítjuk, finom hab képződik a tetején.)

Fogyasztásig a hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen lehűljön majd szederrel és barack szeletekkel kínáljuk.

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves 5.00/5 (1 értékelés)

Marcsi (634 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére