Főoldal / Levesek / Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Hozzávalók:

  • 50-60 dkg őszibarack
  • 3-4 dl víz
  • 2 dl tejszín
  • 3-4 ek. cukor
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • 1/2 cs. főzés nélküli vaníliás pudingpor

A levesbetét:

  • 10 dkg szeder
  • 2 db őszibarack
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A barackot meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A cukorral és kevés vízzel leturmixoljuk.
Hozzáadjuk a vaníliát, a tejszínt és a vaníliás pudingport. Majd annyi vízzel, hogy kellemesen krémes állaga legyen habverővel kikeverjük. (Ha sokáig habosítjuk, finom hab képződik a tetején.)

Fogyasztásig a hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen lehűljön majd szederrel és barack szeletekkel kínáljuk.

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves 4.50/5 (2 értékelés)

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére