Főoldal / Levesek / Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Hozzávalók:

  • 50-60 dkg őszibarack
  • 3-4 dl víz
  • 2 dl tejszín
  • 3-4 ek. cukor
  • 2 cs. vaníliás cukor
  • 1/2 cs. főzés nélküli vaníliás pudingpor

A levesbetét:

  • 10 dkg szeder
  • 2 db őszibarack
Elkészítési idő: 10 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: igen
Adagok: 4 főre Gluténmentes: igen
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktózmentes: nem

Elkészítés:

A barackot meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A cukorral és kevés vízzel leturmixoljuk.
Hozzáadjuk a vaníliát, a tejszínt és a vaníliás pudingport. Majd annyi vízzel, hogy kellemesen krémes állaga legyen habverővel kikeverjük. (Ha sokáig habosítjuk, finom hab képződik a tetején.)

Fogyasztásig a hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen lehűljön majd szederrel és barack szeletekkel kínáljuk.

Marcsi (681 Recept)

Üdvözöllek kedves látogató. Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója. Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.


Szólj hozzá!

A lap tetejére