
Elmentem!Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Hozzávalók:
- 50-60 dkg őszibarack
- 3-4 dl víz
- 2 dl tejszín
- 3-4 ek. cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
- 1/2 cs. főzés nélküli vaníliás pudingpor
A levesbetét:
- 10 dkg szeder
- 2 db őszibarack
|
Elkészítési idő: |
10 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
igen |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
igen |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A barackot meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A cukorral és kevés vízzel leturmixoljuk.
Hozzáadjuk a vaníliát, a tejszínt és a vaníliás pudingport. Majd annyi vízzel, hogy kellemesen krémes állaga legyen habverővel kikeverjük. (Ha sokáig habosítjuk, finom hab képződik a tetején.)
Fogyasztásig a hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen lehűljön majd szederrel és barack szeletekkel kínáljuk.
Vaníliás-szedres őszibarack krémleves 5.00/5 (1 értékelés)
Marcsi (681 Recept)Üdvözöllek kedves látogató.
Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója.
Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.