Vaníliás-szedres őszibarack krémleves

Hozzávalók:
- 50-60 dkg őszibarack
- 3-4 dl víz
- 2 dl tejszín
- 3-4 ek. cukor
- 2 cs. vaníliás cukor
- 1/2 cs. főzés nélküli vaníliás pudingpor
A levesbetét:
- 10 dkg szeder
- 2 db őszibarack
|
Elkészítési idő: |
10 perc |
Fogyókúrás: |
nem |
Költség: |
500-1000 FT |
Vegetáriánus: |
igen |
Adagok: |
4 főre |
Gluténmentes: |
igen |
Nehézség: |
Nagyon egyszerű |
Laktózmentes: |
nem |
|
Elkészítés:
A barackot meghámozzuk, és kockákra vágjuk. A cukorral és kevés vízzel leturmixoljuk.
Hozzáadjuk a vaníliát, a tejszínt és a vaníliás pudingport. Majd annyi vízzel, hogy kellemesen krémes állaga legyen habverővel kikeverjük. (Ha sokáig habosítjuk, finom hab képződik a tetején.)
Fogyasztásig a hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen lehűljön majd szederrel és barack szeletekkel kínáljuk.
Marcsi (681 Recept)Üdvözöllek kedves látogató.
Marcsi vagyok, az oldal egyik alapítója.
Ha bármi kérdésed, észrevételed lenne, az oldallal kapcsolatban, küldj egy e-mailt a [email protected] email címre.