Főoldal / Szárnyas Ételek / Medvehagymás tejben pácolt csirkemáj szezámos bundában

Medvehagymás tejben pácolt csirkemáj szezámos bundában

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás tejben pácolt csirkemáj szezámos bundában

Medvehagymás tejben pácolt csirkemáj szezámos bundában

Hozzávalók:

Hozzávalók:

  • 1 kg csirkemáj
  • 5 dl tej
  • 6-8 levél medvehagyma
  • 2 ek szezámmag

A panírozáshoz:

  • 20 dkg (rozs)liszt
  • 4 db tojás
  • 30 dkg teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa

A sütéshez:

  • étolaj
Elkészítési idő:25 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:Nagyon egyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A májat megtisztítjuk. A medvehagymát apróra vágjuk és a tejbe keverjük. A csirkemájakat a medvehagymás tejbe helyezzük és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

A májakat lecsepegtetjük és papírtörlőn leitatjuk, majd a szokásos módon /rozsliszt, felvert tojás, szezámmaggal elkevert teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa/ bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük.

Ne maradjon véres, de ne is szárítsuk ki!

Köretnek kukoricás, petrezselymes rizst készítettem mellé.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére