Főoldal / Sertés ételek / Borzas borda

Borzas borda

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Borzas borda

Borzas borda

Hozzávalók:

  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 20 dkg trappista sajt
  • 2 dl tejföl
  • étolaj
  • őrölt fekete bors
  • 2 db burgonya
  • liszt
  • 1 db tojás
Elkészítési idő: 25 perc Fogyókúrás: nem
Költség: 500-1000 FT Vegetáriánus: nem
Adagok: 4 főre Glutén mentes: nem
Nehézség: Nagyon egyszerű Laktóz mentes: nem

Elkészítés:

A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük.

A tojással, reszelt burgonyával, liszttel és kevés vízzel sűrű masszát keverünk. Ízesítjük sóval és őrölt borssal.

A húst lisztezzük, a masszába forgatjuk és bő olajban kisütjük. A tejfölt elkeverjük az apróra vágott fokhagymával és egy kis sóval.

Tálalásnál a húsra teszünk a fokhagymás tejfölből majd reszelt sajtot szórunk rá.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Borzas borda 5.00/5 (3 értékelés)

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére