Főoldal / Desszertek / Rumos tiramisu mandulával

Rumos tiramisu mandulával

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Rumos tiramisu mandulával

Rumos tiramisu mandulával

Hozzávalók:

  • 1/2 csomag babapiskóta
  • 10 dkg mascarpone
  • 1 tojás
  • kevés cukor
  • rum
  • kávé
  • vaníliás cukor
  • fahéj
  • kakaó
  • mandula
Elkészítési idő:15 percFogyókúrás:nem
Költség:0-500 FTVegetáriánus:igen
Adagok:4 főreGluténmentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktózmentes:nem

Elkészítés:

Főzünk egy adag kávét, öntünk bele rumot.

A tojást szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral, fahéjjal, vaníliás cukorral habosra keverjük, öntünk bele rumot, majd hozzákeverjük a mascarponét.

A fehérjét felverjük, hozzákeverjük a masszához.

Egy hosszúkás tálba lerakjuk a piskótákat, meglocsoljuk a rumos kávéval, ráöntjük a krémet, majd megszórjuk a kakaóporral, és a mandulával.

Értékeld a receptet

Hobbychef (702 Recept)

Egy világot járt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai a Gastronomiában.


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére