Főoldal / Sertés ételek / Sertéskaraj legyező formában sütve

Sertéskaraj legyező formában sütve

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Sertéskaraj legyező formában sütve

Sertéskaraj legyező formában sütve

Hozzávalók:

  • 1 kg csontos rövidkaraj egyben
  • 10 dkg szeletelt füstölt tarja
  • lapkasajt (bármilyen ízesítésű)
  • 3 db vöröshagyma
  • fél tubus pirosarany
  • bors, magyaros fűszerkeverék
  • sütőzacskó
  • fél dl olaj
  • cérna vagy hímzőfonal

Körethez:

  • 1 kg krumpli
  • magyaros fűszerkeverék
  • fél dl olaj
Elkészítési idő:1óra 30 percFogyókúrás:nem
Költség:2000-2500 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGlutén mentes:igen
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A karajt vékony szeletekre bevágjuk csontig.
Bekenjük pirosarannyal mindenhol, majd fűszerezzük borssal és fűszerkeverékkel.
Minden szelet közé betesszük a lapkasajtot, a karikára vágott hagymát, meg a szeletelt füstölt tarját.
Cérnával szorosan összekötjük az egész húst.

Sütőzacskóba tesszük, majd ráöntjük az olajat, és sütőben készre sütjük.
Ha megsült a hús és a sütőzacskóba mártást enged -ezt a végén a tálaláskor a húsra öntjük – levágjuk róla a cérnát.

Körethez: A krumplit meghámozzuk, és hosszában szeletekre vágjuk.
Befűszerezzük, ráöntjük az olajat, és a sütőben készre sütjük.

Tipp / megjegyzés:
A karácsonyi vagy húsvéti asztalon megállja a helyét nagyon finom mutatós egy tál étel.

Sertéskaraj legyező formában sütve 4.00/5 (5 értékelés)

kgyorgyi68 (287 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére