Főoldal / Szárnyas Ételek / Fokhagymás zöldfűszeres csirkecomb

Fokhagymás zöldfűszeres csirkecomb

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

 Fokhagymás zöldfűszeres csirkecomb

Fokhagymás zöldfűszeres csirkecomb

Hozzávalók:

  • 8 db alsó és felső csirkecomb vegyesen
  • 8 gerezd fokhagyma
  • 1 db rozmaring ágacska
  • 1/2 tk. kakukkfű
  • 1 db citrom leve
  • 3-4 ek. olaj
  • 1,5 tk. só
  • 1/2 kk. frissen őrölt bors
Elkészítési idő:1 óraFogyókúrás:igen
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:nem
Adagok:4 főreGluténmentes:igen
Nehézség:NormálLaktózmentes:igen

Elkészítés:

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk és bedörzsöljük 2 gerezd zúzott fokhagymával. Egy hőálló edénybe helyezzük őket, meglocsoljuk az olajjal és a citromlével, majd megszórjuk a kakukkfűvel és ráhelyezzük a rozmaring leveleket. Melléhelyezzük a maradék fokhagymagerezdeket, lefedjük alufóliával és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük.

20 percen át sütjük lefedve, majd levesszük róla a fóliát és újabb 20-30 percig sütjük. A sütési idő alatt többször megforgatjuk és meglocsoljuk a szafttal, hogy a hús szaftos maradjon és a külseje ropogósra süljön.

Fokhagymás zöldfűszeres csirkecomb 5.00/5 (1 értékelés)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére