Főoldal / Saláták / Hidegtálak / Medvehagymás töltött tojások

Medvehagymás töltött tojások

FavoriteLoadingElmentem!
Print Friendly

Medvehagymás töltött tojások

Medvehagymás töltött tojások

Hozzávalók:

  • 6 db tojás
  • 5 dkg vaj
  • 2 ek liszt
  • 1 ek mustár
  • őrölt fehér bors
  • 2 dl tej
  • 4-5 levél medvehagyma
Elkészítési idő:45 percFogyókúrás:nem
Költség:500-1000 FTVegetáriánus:igen
Adagok:3 főreGlutén mentes:nem
Nehézség:EgyszerűLaktóz mentes:nem

Elkészítés:

A tojásokat megfőzzük. A medvehagymát apróra vágjuk. A vajból, tejből, lisztből sűrű besamelmártást főzünk.

A tojásokat kettévágjuk, sárgájukat kivesszük és szitán vagy szűrőn áttörjük.

A besamelt elkeverjük a tojások áttört sárgájával, mustárral, sóval, borssal és a medvehagymával.

Habzsákba tesszük a krémet és betöltjük vele a tojásokat.

Salátával, zöldségekkel díszíthetjük. Majonézes salátát adhatunk mellé.

Ha nincs medvehagymánk készíthetjük snidlinggel, újhagymával is!

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Értékeld a receptet

Kautz József (366 Recept)


Szólj hozzá!

Jelentkezz be Facebookkal, vagy töltsd ki a *-al jelölt mezőket. *

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A lap tetejére